Preview Mode Links will not work in preview mode

GOED is goed, maar goed is ook de vijand van GEWELDIG. Want, als je met ‘goed’ al tevreden bent, dan ga je nooit ‘geweldig’ behalen.

Luisteraars van Freedom Unlocked Podcast mogen zich afvragen:

‘Waar leef ik nog volgens de zesjescultuur? Ga ik voor ‘goed’ of ‘geweldig’? En waarom neem ik überhaupt genoegen met het gemiddelde? Welke excuses heb ik nog om van ‘goed’ naar ‘geweldig’ te gaan in mijn zakelijke en persoonlijke ontwikkeling?

Je krijgt wat je tolereert. Stop met genoegen nemen met middelmaat. Er zit zoveel meer potentieel in jou (en dat weet je). De eerste stap naar een vervuld leven is je standaard verhogen en geen onzin meer accepteren. 

Nov 23, 2022

Ik had mezelf de opdracht gegeven binnen 3 maanden hetzelfde bereik op te bouwen op Tiktok als op Instagram. De reden? Instagram doet niet meer wat het hoort te doen voor mij en mijn tijd, energie en geld kan ik beter elders laten renderen. Zo kwam ik bij TikTok. En de resultaten? Die zijn fenomenaal. 

In deze podcastaflevering leer ik je nadenken over adapteren in het leven. Maar ik toon je ook concreet hoe ik precies 1088 volgers in 2 weken opbouwde en daarnaast ook hoe ik het ga inzetten in mijn eigen bedrijf om nog meer vrijheid te creëren. Have fun!! 

Wil je graag deelnemen met de challenge rond grenzen stellen dan kan dat via www.kimdegraeve.be/grenzen 

We hebben het verder over: 

  • Hoe ga je om met negatieve commentaren
  • Hoe werken hashtags op instagram en tiktok 
  • Hoe kan je je video's perfect aanpassen voor advertenties