Preview Mode Links will not work in preview mode

Als financieel business strateeg ben ik jouw vrijheidsmentor richting meer financiële en mentale vrijheid. Ik leer je simpel en slim geld verdienen. Zo creëer je meer keuzevrijheid in geld, tijd en energie (zowel nu én in de toekomst) om te leven op je eigen voorwaarden. 

Mijn definitie van financiële vrijheid is daarom dat je de vrijheid voelt om, dag in dag uit, het leven te leven wat je wilt zowel qua geld, tijd en energie.

“Kan niet, bestaat niet” is mijn motto, want bij financiële en mentale vrijheid draait alles om “Wat kan wél?”. Met een ‘dromen, durven en doen’-mentaliteit zie je het leven als een spel en leef je niet vanuit angst, schaarste en tekort om geld, tijd of energie te verliezen of verspillen. 

Nov 23, 2022

In deze podcastaflevering nodig ik Liesbeth Claeys uit om te praten over Ladies on the road. Ik zag namelijk eerder deze week een story op instagram bij een collega ondernemer waarin ze vertelde over ladies on the road en ik voelde op de één of andere manier een connectie met Liesbeth. Dus contacteerde ik haar onmiddellijk om haar uit te nodigen voor een gesprek.

En wat voor een gesprek. Liesbeth is een echte creatieve generalist, ze houdt van verschillende projecten en is nu zelfs een 3de business aan het bekijken. Ondernemen is haar op het lijf geschreven maar soms kickte de eenzaamheid er wel in. Ze ging wel eens naar netwerkevents maar elke keer merkte ze dat ze het gevoel had er niet helemaal thuis te horen. Alsof er wat ontbrak. Dus besloot ze om zelf events te organiseren. 

Heb je interesse in haar event? Dan kan je haar website bekijken: https://ladiesontheroad.be 
Wil je graag op de wachtijst voor 'the conference'? Dan kan je hier inschrijven: https://theconference.be 

In deze podcastaflevering: 

  • Hoe ga je om met eenzaamheid als ondernemer? 
  • Wat betekent het om in jezelf te investeren? 
  • Waarom is urgentie vaak zo belangrijk bij sales? 
  • Wat houdt het in om een event te organiseren? 
  • Hoe ga je om met veel ideeën als creatieve generalist? 
  • Hoe kan je omgaan met stevige deadlines?