Preview Mode Links will not work in preview mode

GOED is goed, maar goed is ook de vijand van GEWELDIG. Want, als je met ‘goed’ al tevreden bent, dan ga je nooit ‘geweldig’ behalen. Waar leef je nog volgens de zesjescultuur? Ga je voor ‘goed’ of ‘geweldig’? En waarom neem je überhaupt genoegen met het gemiddelde? Je krijgt wat je tolereert. De eerste stap naar een vervuld leven is je standaard verhogen en geen onzin meer accepteren. 

Ik ben Kim De Graeve // Money Queen & Financieel business strateeg 

Nov 23, 2022

In deze podcastaflevering nodig ik Liesbeth Claeys uit om te praten over Ladies on the road. Ik zag namelijk eerder deze week een story op instagram bij een collega ondernemer waarin ze vertelde over ladies on the road en ik voelde op de één of andere manier een connectie met Liesbeth. Dus contacteerde ik haar onmiddellijk om haar uit te nodigen voor een gesprek.

En wat voor een gesprek. Liesbeth is een echte creatieve generalist, ze houdt van verschillende projecten en is nu zelfs een 3de business aan het bekijken. Ondernemen is haar op het lijf geschreven maar soms kickte de eenzaamheid er wel in. Ze ging wel eens naar netwerkevents maar elke keer merkte ze dat ze het gevoel had er niet helemaal thuis te horen. Alsof er wat ontbrak. Dus besloot ze om zelf events te organiseren. 

Heb je interesse in haar event? Dan kan je haar website bekijken: https://ladiesontheroad.be 
Wil je graag op de wachtijst voor 'the conference'? Dan kan je hier inschrijven: https://theconference.be 

In deze podcastaflevering: 

  • Hoe ga je om met eenzaamheid als ondernemer? 
  • Wat betekent het om in jezelf te investeren? 
  • Waarom is urgentie vaak zo belangrijk bij sales? 
  • Wat houdt het in om een event te organiseren? 
  • Hoe ga je om met veel ideeën als creatieve generalist? 
  • Hoe kan je omgaan met stevige deadlines?