Preview Mode Links will not work in preview mode

GOED is goed, maar goed is ook de vijand van GEWELDIG. Want, als je met ‘goed’ al tevreden bent, dan ga je nooit ‘geweldig’ behalen. Waar leef je nog volgens de zesjescultuur? Ga je voor ‘goed’ of ‘geweldig’? En waarom neem je überhaupt genoegen met het gemiddelde? Je krijgt wat je tolereert. De eerste stap naar een vervuld leven is je standaard verhogen en geen onzin meer accepteren. 

Ik ben Kim De Graeve // Money Queen & Financieel business strateeg 

Feb 15, 2023

van 0 euro op de spaarrekening ging ik naar financiële vrijheid in 8 jaar. Sterker nog, toen ik het echt helder had was ik er na 2 jaar. 

En toch, ondanks ik je dit vertel zodat je kan dromen van een rijkelijk leven. Wil ik je ook benadrukken dat financiële vrijheid nooit het doel op zich zou mogen zijn. 

Als je focus op geld ligt zal je nooit genoeg hebben. Je vindt er geen vreugde, geen rust. Het maakt je bitter en ongelukkig.

Hoe kan je het dan wel goed aanpakken? 

  1. Je doel hoort veel grootser te zijn dan financiële vrijheid. Datgene waarvoor je zou kiezen als alle lichten op groen zouden staan en je het van mij voor 100% in je schoot geworpen zou krijgen. (En dat is nooit geld) 


De rest hoor je in de podcastaflevering. 

Je kan isnchrijven voor Freedom Unlocked via www.kimdegraeve.be/grow