Preview Mode Links will not work in preview mode

“Hey, ik ben Kim en als strategisch visionair leef ik van een passief inkomen, waardoor ik nu vrijheid en overvloed ervaar qua geld, tijd en energie.

Met de ‘Freedom Unlocked Podcast’ wil ik je inspireren om je standaard te verhogen door grootser te dromen, durven en doen.

Zo kan je leven op je eigen voorwaarden zonder genoegen te nemen met middelmatigheid en dus te lang te veel te werken voor te weinig geld. Want je krijgt wat je tolereert.

Gelukkig kan ook jij een vrij leven vol leven creëren. Zie je dat zitten? Blijf dan zeker luisteren!” 

Sep 14, 2021

Saaie routines doorbreken lijkt lastig, maar eigenlijk zit het allemaal in je hoofd. Ik help je graag je routines te doorbreken zodat je jouw mooiste leven kan leiden. 

Inschrijven voor 'Schijt aan de Ratrace': https://www.kimdegraeve.be/gratis-4-daagse-schijt-aan-de-ratrace/

Inschrijven voor Freedom Unlocked:


Sep 13, 2021

People pleasen en de angst om mensen te verliezen is één van de belangrijke redenen waarom je niet het leven gaat leiden dat je zelf graag wilt leiden. Hoe je dat kan aanpakken leer ik je in deze podcastaflevering. 

Inschrijven voor Freedom Unlocked kan nog tot 1 oktober >>


Sep 10, 2021

Slechte gewoontes afleren is moeilijk. Ja, we denken dat het moeilijk is om af te leren om te snoepen, teveel Social media te checken of zoveel voor tv te hangen. Maar eigenlijk is geen van dat alles waar. We proberen het gewoon allemaal op de verkeerde manier. 

In deze podcast leer je hoe je dit kan omzetten, zodat...


Sep 9, 2021

Plichtbewust doe je altijd wat er van je verwacht wordt in je bedrijf of job. Maar eigenlijk weet je niet zo heel goed wat je wilt. Of waar je energie van krijgt, hoe krijg je wel een vide in je leven zodat je elke dag fluitend je werk tegemoet gaat. 

Inschrijven voor Freedom Unlocked:


Sep 8, 2021

Ja het kan best, het is niet moeilijk. Maar mensen zeggen graag dat het moeilijk hoeft te zijn. De deur staat wagenwijd open voor jou, je moet er alleen nog door durven lopen. Inschrijven kan via: https://www.kimdegraeve.be/grow/ nog tot 1 oktober! Dan sluiten de deuren tot volgend...