Preview Mode Links will not work in preview mode

Als financieel business strateeg ben ik jouw vrijheidsmentor richting meer financiële en mentale vrijheid. Ik leer je simpel en slim geld verdienen. Zo creëer je meer keuzevrijheid in geld, tijd en energie (zowel nu én in de toekomst) om te leven op je eigen voorwaarden. 

Mijn definitie van financiële vrijheid is daarom dat je de vrijheid voelt om, dag in dag uit, het leven te leven wat je wilt zowel qua geld, tijd en energie.

“Kan niet, bestaat niet” is mijn motto, want bij financiële en mentale vrijheid draait alles om “Wat kan wél?”. Met een ‘dromen, durven en doen’-mentaliteit zie je het leven als een spel en leef je niet vanuit angst, schaarste en tekort om geld, tijd of energie te verliezen of verspillen. 

Dec 24, 2021

Het is de maand van de doelstellingen en goede intenties. Die let's face it, vaak slechts in ons achterhoofd blijven tot februari en dan vaak links gelaten worden. 

Deze methode geeft je de mogelijkheid om wel te realiseren wat je graag wilt behalen. 

Schrijf je in via www.kimdegraeve.be/adapt voor het...


Dec 14, 2021

Wendy en Robert kwamen deze week langs om te praten over verslavingen. En nu denk je misschien... Nou dat gaat over alcohol, sigaretten, drugs en gokken of seks, maar niet over mij. 

Think again: Social media, suiker, people please, perfectionisme, cafeïne... You name it. We hebben er allemaal wel al eens mee te maken...


Dec 13, 2021

Wist je dat woordgebruik je kracht kan geven, maar ook kan wegnemen? - Je kent hoogstwaarschijnlijk het idee achter limiterende of belemmerende overtuigingen al. 

Maar dit woordje? Dit gebruikt iedereen op dagelijkse basis. En het zorgt ervoor dat je niet in actie komt. 

Wil je graag lid worden van het membership? Dat...


Dec 8, 2021

De podcastgast ofwel Matthijs kwam langs in m'n podcast. Ons plan was om het te hebben over passief inkomen. Maar uiteindelijk ging het helemaal de andere richting uit. 

Tot ik zei: "Fuck passief inkomen, laten we het nu maar eens hebben over echte vrijheid."

Uiteindelijk hadden we het over een bufo ceremonie,...


Dec 7, 2021

Vandaag kwam Elmer Hogervorst in de podcast om te praten over goud en zilver. 

Wil je graag inschrijven voor het membership? Dan kan dat via: www.kimdegraeve.be/adapt 

Andere gegevens van Elmer en extra informatie: 

www.hogervorstadvies.nl
elmer@hogervorstadvies.nl

Twitter: @ElmerHogervorst

Boeken: The spiritual...