Preview Mode Links will not work in preview mode

GOED is goed, maar goed is ook de vijand van GEWELDIG. Want, als je met ‘goed’ al tevreden bent, dan ga je nooit ‘geweldig’ behalen. Waar leef je nog volgens de zesjescultuur? Ga je voor ‘goed’ of ‘geweldig’? En waarom neem je überhaupt genoegen met het gemiddelde? Je krijgt wat je tolereert. De eerste stap naar een vervuld leven is je standaard verhogen en geen onzin meer accepteren. 

Ik ben Kim De Graeve // Money Queen & Financieel business strateeg 

Feb 23, 2021

Wil je meedoen met de workshop "ownership in je bedrijf"? Dan kan dat via deze link tot 8/3/21 

Abonneer je volledig gratis op de podcast om op de hoogte te blijven. 


Feb 22, 2021

Affiliate marketing is fantastisch om te integreren in je bedrijf. Het zorgt niet alleen dat je je klanten veel beter kan bedienen, het zorgt er ook voor dat je bankrekening aanstevent, je imago wordt er sterker door en je krijgt veel meer verkeer door je bedrijf. 

Dus ja! In mijn ogen is affiliate een must: Zolang je...


Feb 19, 2021

Print on demand is sinds kort één van mijn verdienmodellen. Je kan het toepassen alss creatieve ondernemer d.m.v. fotografie, copywriting (quotes, teksten & poëzie) en illustraties of Grafische vormgeving. Zelfs als mode-ontwerper kan je op deze manier je prints gaan verdelen! Een heel interessant model dus! 

Je kan...


Feb 16, 2021

Geld is vies. Rijken verdienen geld op de rug van anderen. Mensen die rijk zijn weten niet echt wat rijkdom is. En... Veel meer van dat soort limiterende geloven. 

Een stevige podcastaflevering om je op weg te helpen om jezelf naar waarde te schatten en high-end prijzen te durven vragen. 

Vergeet je niet gratis te...