Preview Mode Links will not work in preview mode

Als financieel business strateeg ben ik jouw vrijheidsmentor richting meer financiële en mentale vrijheid. Ik leer je simpel en slim geld verdienen. Zo creëer je meer keuzevrijheid in geld, tijd en energie (zowel nu én in de toekomst) om te leven op je eigen voorwaarden. 

Mijn definitie van financiële vrijheid is daarom dat je de vrijheid voelt om, dag in dag uit, het leven te leven wat je wilt zowel qua geld, tijd en energie.

“Kan niet, bestaat niet” is mijn motto, want bij financiële en mentale vrijheid draait alles om “Wat kan wél?”. Met een ‘dromen, durven en doen’-mentaliteit zie je het leven als een spel en leef je niet vanuit angst, schaarste en tekort om geld, tijd of energie te verliezen of verspillen. 

Feb 23, 2021

Wil je meedoen met de workshop "ownership in je bedrijf"? Dan kan dat via deze link tot 8/3/21 

Abonneer je volledig gratis op de podcast om op de hoogte te blijven. 


Feb 22, 2021

Affiliate marketing is fantastisch om te integreren in je bedrijf. Het zorgt niet alleen dat je je klanten veel beter kan bedienen, het zorgt er ook voor dat je bankrekening aanstevent, je imago wordt er sterker door en je krijgt veel meer verkeer door je bedrijf. 

Dus ja! In mijn ogen is affiliate een must: Zolang je...


Feb 19, 2021

Print on demand is sinds kort één van mijn verdienmodellen. Je kan het toepassen alss creatieve ondernemer d.m.v. fotografie, copywriting (quotes, teksten & poëzie) en illustraties of Grafische vormgeving. Zelfs als mode-ontwerper kan je op deze manier je prints gaan verdelen! Een heel interessant model dus! 

Je kan...


Feb 16, 2021

Geld is vies. Rijken verdienen geld op de rug van anderen. Mensen die rijk zijn weten niet echt wat rijkdom is. En... Veel meer van dat soort limiterende geloven. 

Een stevige podcastaflevering om je op weg te helpen om jezelf naar waarde te schatten en high-end prijzen te durven vragen. 

Vergeet je niet gratis te...