Preview Mode Links will not work in preview mode

GOED is goed, maar goed is ook de vijand van GEWELDIG. Want, als je met ‘goed’ al tevreden bent, dan ga je nooit ‘geweldig’ behalen.

Luisteraars van Freedom Unlocked Podcast mogen zich afvragen:

‘Waar leef ik nog volgens de zesjescultuur? Ga ik voor ‘goed’ of ‘geweldig’? En waarom neem ik überhaupt genoegen met het gemiddelde? Welke excuses heb ik nog om van ‘goed’ naar ‘geweldig’ te gaan in mijn zakelijke en persoonlijke ontwikkeling?

Je krijgt wat je tolereert. Stop met genoegen nemen met middelmaat. Er zit zoveel meer potentieel in jou (en dat weet je). De eerste stap naar een vervuld leven is je standaard verhogen en geen onzin meer accepteren. 

Sep 30, 2021

Ik mocht deze week langskomen in de podcast van "Magnetic Leaders"! En wat een heerlijk gesprek was dit. 

Ik vertel open over m'n reis van loondienst naar vandaag en welke struggles ik op m'n pad tegenkwam. Hoe ik ze heb overwonnen en hoe een ideaal leven altijd een mooie zoektocht blijft, zonder einde. 

Je kan het...


Sep 28, 2021

Laura dacht in eerste instantie dat ze raar was. Waarom had ze anders in eerste instantie het "is dit het nu" gevoel. Het bleek dat ze eigenlijk nooit nadacht over wat ze echt wilde. 

Uiteindelijk ging ze op zoektocht naar haar ware zelf en neemt ze je mee in die reis. 

Het volledige...


Sep 20, 2021

Peter zit reeds een jaar in Burn-out. Hij vertelt in de podcast graag hoe dit proces voor hem geweest is. 

Daarnaast koos hij om deel te nemen aan het groftraject van Freedo Unlocked, wil jij ook? Dan kan je hier inschrijven tot 1 oktober: https://www.kimdegraeve.be/grow/


Sep 14, 2021

Saaie routines doorbreken lijkt lastig, maar eigenlijk zit het allemaal in je hoofd. Ik help je graag je routines te doorbreken zodat je jouw mooiste leven kan leiden. 

Inschrijven voor 'Schijt aan de Ratrace': https://www.kimdegraeve.be/gratis-4-daagse-schijt-aan-de-ratrace/

Inschrijven voor Freedom Unlocked:


Sep 13, 2021

People pleasen en de angst om mensen te verliezen is één van de belangrijke redenen waarom je niet het leven gaat leiden dat je zelf graag wilt leiden. Hoe je dat kan aanpakken leer ik je in deze podcastaflevering. 

Inschrijven voor Freedom Unlocked kan nog tot 1 oktober >>