Preview Mode Links will not work in preview mode

“Hey, ik ben Kim en als strategisch visionair leef ik van een passief inkomen, waardoor ik nu vrijheid en overvloed ervaar qua geld, tijd en energie.

Met de ‘Freedom Unlocked Podcast’ wil ik je inspireren om je standaard te verhogen door grootser te dromen, durven en doen.

Zo kan je leven op je eigen voorwaarden zonder genoegen te nemen met middelmatigheid en dus te lang te veel te werken voor te weinig geld. Want je krijgt wat je tolereert.

Gelukkig kan ook jij een vrij leven vol leven creëren. Zie je dat zitten? Blijf dan zeker luisteren!” 

Sep 30, 2021

Ik mocht deze week langskomen in de podcast van "Magnetic Leaders"! En wat een heerlijk gesprek was dit. 

Ik vertel open over m'n reis van loondienst naar vandaag en welke struggles ik op m'n pad tegenkwam. Hoe ik ze heb overwonnen en hoe een ideaal leven altijd een mooie zoektocht blijft, zonder einde. 

Je kan het...


Sep 28, 2021

Laura dacht in eerste instantie dat ze raar was. Waarom had ze anders in eerste instantie het "is dit het nu" gevoel. Het bleek dat ze eigenlijk nooit nadacht over wat ze echt wilde. 

Uiteindelijk ging ze op zoektocht naar haar ware zelf en neemt ze je mee in die reis. 

Het volledige...


Sep 20, 2021

Peter zit reeds een jaar in Burn-out. Hij vertelt in de podcast graag hoe dit proces voor hem geweest is. 

Daarnaast koos hij om deel te nemen aan het groftraject van Freedo Unlocked, wil jij ook? Dan kan je hier inschrijven tot 1 oktober: https://www.kimdegraeve.be/grow/


Sep 14, 2021

Saaie routines doorbreken lijkt lastig, maar eigenlijk zit het allemaal in je hoofd. Ik help je graag je routines te doorbreken zodat je jouw mooiste leven kan leiden. 

Inschrijven voor 'Schijt aan de Ratrace': https://www.kimdegraeve.be/gratis-4-daagse-schijt-aan-de-ratrace/

Inschrijven voor Freedom Unlocked:


Sep 13, 2021

People pleasen en de angst om mensen te verliezen is één van de belangrijke redenen waarom je niet het leven gaat leiden dat je zelf graag wilt leiden. Hoe je dat kan aanpakken leer ik je in deze podcastaflevering. 

Inschrijven voor Freedom Unlocked kan nog tot 1 oktober >>