Preview Mode Links will not work in preview mode

Als financieel business strateeg ben ik jouw vrijheidsmentor richting meer financiële en mentale vrijheid. Ik leer je simpel en slim geld verdienen. Zo creëer je meer keuzevrijheid in geld, tijd en energie (zowel nu én in de toekomst) om te leven op je eigen voorwaarden. 

Mijn definitie van financiële vrijheid is daarom dat je de vrijheid voelt om, dag in dag uit, het leven te leven wat je wilt zowel qua geld, tijd en energie.

“Kan niet, bestaat niet” is mijn motto, want bij financiële en mentale vrijheid draait alles om “Wat kan wél?”. Met een ‘dromen, durven en doen’-mentaliteit zie je het leven als een spel en leef je niet vanuit angst, schaarste en tekort om geld, tijd of energie te verliezen of verspillen. 

Oct 27, 2021

Grenzen stellen en de weg naar zelfliefde. Ik ga in gesprek met Jonathan Bouter. Jonathan is mindset coach voor vrouwelijke ondernemers en wil impact maken op anderen door hen te behoeden van de fouten die hij zelf gemaakt heeft. Hij vertelt ons graag over zijn weg naar de persoon wie hij vandaag is en alle levenslessen...


Oct 26, 2021

Eline Van Dam is expert in het ondersteunen van ondernemers die zichtbaarheid willen creëren aan de hand van video. 

En net zoals alles is er een beetje lef voor nodig om 100% jezelf te zijn. Eline deelt vandaag haar beste tips om hiermee te starten. 

Wil je dit topic dieper induiken? Dan kan dat! Ze komt nl....


Oct 17, 2021

Financieel vrij leven, hoe werkt dat precies? Wel, dat is voor iedereen anders. Voor mij is dit een specifieke inkomstenstroom van verschillende kanten. 

Voor anderen is dat dan weer iets helemaal anders, maar ik deel je vandaag graag hoe het er bij mij uitziet. 

Je kan de gehele blog nalezen op:


Oct 13, 2021

Teveel mensen zij te emotioneel bij investeren en het achterna jagen van dromen. Waardoor ze keer op keer verliezen. 

Hoe zorg je ervoor dat je je emoties als het gaat over geld, opzij kan zetten zodat je de juiste beslissingen kan maken. Vandaag in de podcastaflevering 

Je kan alles nalezen op:


Oct 8, 2021

Vind je jezelf soms raar? Heb je het soms moeilijk om je eigen handleiding te vinden en je grenzen te bewaren. Maar ook je talenten te ontdekken? Dan is deze aflevering voor jou! 

Je kan alles nalezen op: https://www.kimdegraeve.be/jezelf-echt-leren-kennen-dankzij-je-human-design/ 

En inschrijven voor het membership...