Preview Mode Links will not work in preview mode

GOED is goed, maar goed is ook de vijand van GEWELDIG. Want, als je met ‘goed’ al tevreden bent, dan ga je nooit ‘geweldig’ behalen. Waar leef je nog volgens de zesjescultuur? Ga je voor ‘goed’ of ‘geweldig’? En waarom neem je überhaupt genoegen met het gemiddelde? Je krijgt wat je tolereert. De eerste stap naar een vervuld leven is je standaard verhogen en geen onzin meer accepteren. 

Ik ben Kim De Graeve // Money Queen & Financieel business strateeg 

Nov 27, 2021

Ik heb het jaren gedaan, sparen op de spaarrekening en pensioensparen. Tot ik meer en meer besefte dat het werkelijk van onder m'n neus werd weggehaald. 

Wil je graag je eerste belegging doen? Dat kan via https://bitvavo.com/nl?a=E3125C56A0 

Wil je graag inschrijven voor het membership adapt? Dat kan via:


Nov 24, 2021

Wat als je je geen zorgen hoefde te maken over geld? Het was er in overvloed? En je kon het leven leiden dat jij graag wilde? Hoe zou het er dan uitzien? 

Geef jezelf de ruimte om te dromen. Je hersenen zien niet het verschil tussen gedachten en waarheid. Dus begin alvast met het trainen van je geloof. 

Meer info?...


Nov 22, 2021

RTT of rapid transformational therapy triggerde me nadat mijn eigen broer de diagnose kreeg van red blood cell aplasia. Ik contacteerde Romy nadat ik een doorverwijzing kreeg van een collega en nodigde haar uit om hier meer over te weten te komen. 

Romy legt je heel mooi uit hoe RTT werkt maar vertelt je ook over NLP,...


Nov 19, 2021

Vandaag doen we eens wat anders, ik neem je graag mee in een affirmatie audio waar we focussen op limiterende gedachten rond geld. 

Ik daag je uit om de komende periode deze podcastaflevering 2x per dag te luisteren in de ochtend en de avond. 

Wil je graag meedoen aan de gratis 3daagse rond geldblokkades? Dat kan hier:


Nov 14, 2021

Dit najaar startte ik met een membership, voor ik echter goed en wel aan de slag ging, ging ik aanleunen bij Tineke Zwart. Zij is businesscoach en is al reeds sinds begin 2021 actief met een memberships en een community. 

Je kan alles nalezen op: