Preview Mode Links will not work in preview mode

Als financieel business strateeg ben ik jouw vrijheidsmentor richting meer financiële en mentale vrijheid. Ik leer je simpel en slim geld verdienen. Zo creëer je meer keuzevrijheid in geld, tijd en energie (zowel nu én in de toekomst) om te leven op je eigen voorwaarden. 

Mijn definitie van financiële vrijheid is daarom dat je de vrijheid voelt om, dag in dag uit, het leven te leven wat je wilt zowel qua geld, tijd en energie.

“Kan niet, bestaat niet” is mijn motto, want bij financiële en mentale vrijheid draait alles om “Wat kan wél?”. Met een ‘dromen, durven en doen’-mentaliteit zie je het leven als een spel en leef je niet vanuit angst, schaarste en tekort om geld, tijd of energie te verliezen of verspillen. 

Dec 30, 2022

Teveel leiders willen redden. En teveel redders denken te leiden. Zoiets! Nee, serieus. Er is een groot verschil en daarin neem ik je mee in deze podcastaflevering. Wil je graag nog meedoen aan de winterchallenge dan kan dat via www.kimdegraeve.be/winterchallenge 


Dec 30, 2022

Ja, dit is de vraag. De vraag die elke keer wat met me doet. Omdat het niet echt de vraag is. En omdat er veel meer achter schuilt dan alleen maar motivatie, maar ook weerstand, schuldgevoel, discipline en doorzettingsvermogen. Daar neem ik je graag in mee vandaag in deze podcastaflevering. 

En ben je klaar om deel te...


Dec 29, 2022

Eén van de meest gestelde vragen die ik krijg van m'n klanten en luisteraars is "Hoe praat ik met mensen als ze niet begrijpen waar ik mee bezig ben?" Daarop hoop ik alvast in deze podcast een iets duidelijker zicht op te geven. En als je daar de diepte met mij wil induiken dan kan dat tijdens de winterchallenge....


Dec 28, 2022

Oh daar is ze weer. Maar nee, 2023 wordt hoogstwaarschijnlijk niet jouw jaar als ik rondkijk in m'n omgeving. Waarom niet? Omdat je het nog niet 100% begrijpt wat er voor nodig is om 2023 je jaar te laten worden. En daar kan ik je mee helpen. 

In eze podcastaflevering leg ik je uit hoe 2023 dan wel je jaar wordt. En als...


Dec 26, 2022

Af en toe krijg ik mooie vragen, in m'n mailbox of dm die ik meeneem in m'n podcast. Dit was er ééntje van... Wanneer geloof je dat je dit leven kan opbouwen?... Ik geloof namelijk dat je het altijd al weet. Dat jij het nu al weet. Anders zou je me die vraag niet stellen. 
De echte vraag is... Durf jij de stappen...