Preview Mode Links will not work in preview mode

GOED is goed, maar goed is ook de vijand van GEWELDIG. Want, als je met ‘goed’ al tevreden bent, dan ga je nooit ‘geweldig’ behalen. Waar leef je nog volgens de zesjescultuur? Ga je voor ‘goed’ of ‘geweldig’? En waarom neem je überhaupt genoegen met het gemiddelde? Je krijgt wat je tolereert. De eerste stap naar een vervuld leven is je standaard verhogen en geen onzin meer accepteren. 

Ik ben Kim De Graeve // Money Queen & Financieel business strateeg 

Dec 30, 2022

Teveel leiders willen redden. En teveel redders denken te leiden. Zoiets! Nee, serieus. Er is een groot verschil en daarin neem ik je mee in deze podcastaflevering. Wil je graag nog meedoen aan de winterchallenge dan kan dat via www.kimdegraeve.be/winterchallenge 


Dec 30, 2022

Ja, dit is de vraag. De vraag die elke keer wat met me doet. Omdat het niet echt de vraag is. En omdat er veel meer achter schuilt dan alleen maar motivatie, maar ook weerstand, schuldgevoel, discipline en doorzettingsvermogen. Daar neem ik je graag in mee vandaag in deze podcastaflevering. 

En ben je klaar om deel te...


Dec 29, 2022

Eén van de meest gestelde vragen die ik krijg van m'n klanten en luisteraars is "Hoe praat ik met mensen als ze niet begrijpen waar ik mee bezig ben?" Daarop hoop ik alvast in deze podcast een iets duidelijker zicht op te geven. En als je daar de diepte met mij wil induiken dan kan dat tijdens de winterchallenge....


Dec 28, 2022

Oh daar is ze weer. Maar nee, 2023 wordt hoogstwaarschijnlijk niet jouw jaar als ik rondkijk in m'n omgeving. Waarom niet? Omdat je het nog niet 100% begrijpt wat er voor nodig is om 2023 je jaar te laten worden. En daar kan ik je mee helpen. 

In eze podcastaflevering leg ik je uit hoe 2023 dan wel je jaar wordt. En als...


Dec 26, 2022

Af en toe krijg ik mooie vragen, in m'n mailbox of dm die ik meeneem in m'n podcast. Dit was er ééntje van... Wanneer geloof je dat je dit leven kan opbouwen?... Ik geloof namelijk dat je het altijd al weet. Dat jij het nu al weet. Anders zou je me die vraag niet stellen. 
De echte vraag is... Durf jij de stappen...