Preview Mode Links will not work in preview mode

Als financieel business strateeg ben ik jouw vrijheidsmentor richting meer financiële en mentale vrijheid. Ik leer je simpel en slim geld verdienen. Zo creëer je meer keuzevrijheid in geld, tijd en energie (zowel nu én in de toekomst) om te leven op je eigen voorwaarden. 

Mijn definitie van financiële vrijheid is daarom dat je de vrijheid voelt om, dag in dag uit, het leven te leven wat je wilt zowel qua geld, tijd en energie.

“Kan niet, bestaat niet” is mijn motto, want bij financiële en mentale vrijheid draait alles om “Wat kan wél?”. Met een ‘dromen, durven en doen’-mentaliteit zie je het leven als een spel en leef je niet vanuit angst, schaarste en tekort om geld, tijd of energie te verliezen of verspillen. 

Apr 23, 2022

Geld is nooit het probleem om je dromen te behalen, wel de acties die je onderneemt. 

In deze podcastaflevering neem ik je mee in de werking van het brein. 

Hoe komt het dat we zoveel moeite hebben om overtuigingen te veranderen? Waarom werkt ons hoofd niet mee? 

(over uitstelgedrag, perfectionisme, burn-out,...


Apr 3, 2022

Ik herken veel van mezelf in Celine Charlotte van ‘t Wout. Met haar content en cursussen inspireert de Nederlandse business infuencer iedereen die het beste uit zichzelf wil halen. 

Het was dan ook een eer dat Celine Charlotte met mij wilde pingpongen over hoe we continu verder groeien. Ik in Mexico, zij in Sedona....


Apr 3, 2022

Als je een ton geld krijgt dan lost alles zchzelf op. Dat is de stelling die ik af en toe hoor, en i hate to break it to you maar zo werkt het echt niet.  Vandaag wil ik graag met jou dieper ingaan op wanneer je wel en wanneer je beter niet investeert. 

Wil je meedoen aan de 4daagse over investeren? Schrijf je in...


Apr 3, 2022

Je weet dat ik sinds kort in de NFT's ben gedoken hé! Wel ik deel het graag hier met jou hoe dat gaat. 

En ook hoe ik NFT in mijn verdere strategie zal verwerken om te investeren. 

Meedoen aan de vierdaagse challenge? Dat kan hier: