Preview Mode Links will not work in preview mode

GOED is goed, maar goed is ook de vijand van GEWELDIG. Want, als je met ‘goed’ al tevreden bent, dan ga je nooit ‘geweldig’ behalen. Waar leef je nog volgens de zesjescultuur? Ga je voor ‘goed’ of ‘geweldig’? En waarom neem je überhaupt genoegen met het gemiddelde? Je krijgt wat je tolereert. De eerste stap naar een vervuld leven is je standaard verhogen en geen onzin meer accepteren. 

Ik ben Kim De Graeve // Money Queen & Financieel business strateeg 

May 28, 2022

Ongevraagd en goedbedoeld advies, we krijgen er allemaal wel eens mee te maken. Maar wat betekent het eigenlijk? Gaat het over de feedback gever? Of eerder over de ontvanger? En hoe kan je dit aanpakken als het ook echt goedbedoeld is? Daarover hebben we het vandaag.


May 18, 2022

Veronique Prins is businesscoach, maar niet zomaar één. Ze doet het met onwijs veel overgave en liefde voor haar klanten en dat kan je voelen. 

Maar ondanks ze een bezige bij is staat bij haar vrijheid altijd voorop. Hoe doet ze dat precies? 

Dat legt ze vandaag uit in de podcastaflevering. 


May 17, 2022

Waarschuwing! Dit is een rant episode over financiele vrijheid. 

De meeste mensen zullen namelijk nooit bereiken wat ze graag zouden willen, omdat ze simpelweg niet het werk zullen doen wat het van je vraagt. 

We hebben het over funnels, webinars, investeren, doelgroepanalyse, passief inkomen en doorbreken daarrond tal...


May 12, 2022

Intentioneel leven en keuzes maken brengt je naar het leven waar je wilt zijn. 

Maar wat doe je dan als je vet veel geld aangeboden krijgt? Neem je het aan? Of wijs je het af? In deze podcast neem ik je mee in mijn idee hierrond. 

 

 


May 7, 2022

Je hoort me vaak spreken over tijd, energie en geld. En waar veel mensen wel een duidelijk idee hebben rond tijd en geld gaat energie vaak verloren. 

Wat is energie eigenlijk? En hoe zorgt het ervoor dat je meer of minder geld zal verdienen?