Preview Mode Links will not work in preview mode

Als financieel business strateeg ben ik jouw vrijheidsmentor richting meer financiële en mentale vrijheid. Ik leer je simpel en slim geld verdienen. Zo creëer je meer keuzevrijheid in geld, tijd en energie (zowel nu én in de toekomst) om te leven op je eigen voorwaarden. 

Mijn definitie van financiële vrijheid is daarom dat je de vrijheid voelt om, dag in dag uit, het leven te leven wat je wilt zowel qua geld, tijd en energie.

“Kan niet, bestaat niet” is mijn motto, want bij financiële en mentale vrijheid draait alles om “Wat kan wél?”. Met een ‘dromen, durven en doen’-mentaliteit zie je het leven als een spel en leef je niet vanuit angst, schaarste en tekort om geld, tijd of energie te verliezen of verspillen. 

May 28, 2022

Ongevraagd en goedbedoeld advies, we krijgen er allemaal wel eens mee te maken. Maar wat betekent het eigenlijk? Gaat het over de feedback gever? Of eerder over de ontvanger? En hoe kan je dit aanpakken als het ook echt goedbedoeld is? Daarover hebben we het vandaag.


May 18, 2022

Veronique Prins is businesscoach, maar niet zomaar één. Ze doet het met onwijs veel overgave en liefde voor haar klanten en dat kan je voelen. 

Maar ondanks ze een bezige bij is staat bij haar vrijheid altijd voorop. Hoe doet ze dat precies? 

Dat legt ze vandaag uit in de podcastaflevering. 


May 17, 2022

Waarschuwing! Dit is een rant episode over financiele vrijheid. 

De meeste mensen zullen namelijk nooit bereiken wat ze graag zouden willen, omdat ze simpelweg niet het werk zullen doen wat het van je vraagt. 

We hebben het over funnels, webinars, investeren, doelgroepanalyse, passief inkomen en doorbreken daarrond tal...


May 12, 2022

Intentioneel leven en keuzes maken brengt je naar het leven waar je wilt zijn. 

Maar wat doe je dan als je vet veel geld aangeboden krijgt? Neem je het aan? Of wijs je het af? In deze podcast neem ik je mee in mijn idee hierrond. 

 

 


May 7, 2022

Je hoort me vaak spreken over tijd, energie en geld. En waar veel mensen wel een duidelijk idee hebben rond tijd en geld gaat energie vaak verloren. 

Wat is energie eigenlijk? En hoe zorgt het ervoor dat je meer of minder geld zal verdienen?