Preview Mode Links will not work in preview mode

Als financieel business strateeg ben ik jouw vrijheidsmentor richting meer financiële en mentale vrijheid. Ik leer je simpel en slim geld verdienen. Zo creëer je meer keuzevrijheid in geld, tijd en energie (zowel nu én in de toekomst) om te leven op je eigen voorwaarden. 

Mijn definitie van financiële vrijheid is daarom dat je de vrijheid voelt om, dag in dag uit, het leven te leven wat je wilt zowel qua geld, tijd en energie.

“Kan niet, bestaat niet” is mijn motto, want bij financiële en mentale vrijheid draait alles om “Wat kan wél?”. Met een ‘dromen, durven en doen’-mentaliteit zie je het leven als een spel en leef je niet vanuit angst, schaarste en tekort om geld, tijd of energie te verliezen of verspillen. 

Jun 29, 2022

Suzanne Beukema doet aan schaduwwerk en vertelt je over schaduwkanten. Over hoe we ze kunnen omarmen zodat je ze helder kan aankijken. Want ja, we zijn allemaal wel eens dom, onbetrouwbaar, onvriendelijk of arrogant. Ook dat is een deel van wie we zijn. In plaats van dit zo hard te ontkennen mag je het er ook gewoon...


Jun 29, 2022

Merel gaat haar dromen waarmaken en koos ervoor om in 2022 te overwinteren in Bali met haar gezin. Dat vond ze ontzettend spannend, niet alleen om te delen met vrienden en familie maar ook om haar kinderen van school te halen terwijl ze schoolplichtig zijn, haar man die zijn baan niet wilde opgeven en nog niet...


Jun 24, 2022

In deze podcastaflevering hebben ik en Anneroos het over het wegcijferen van jezelf uit schuldgevoel voor je kinderen. En wat je hen en jezelf kan brengen als je dit omdraait. 

We kennen het namelijk allemaal: "Moeder en zo moe" 

Maar wat als dat helemaal niet hoeft en je net je kinderen nog veel meer zal geven door...


Jun 16, 2022

Hoe kan je nu echt DURVEN, zonder de goedkeuring van anderen. Dat is wat Lot me vroeg vorige week. 

Hoe laat je los van de verwachtingen van anderen? En hoe kies je echt oprecht voor jezelf, zonder steeds te vervallen in de onzekerheid. 

🔥Zomerchallenge: https://www.kimdegraeve.be/zomer/

🔥Elke week gratis tips:


Jun 15, 2022

Vandaag was Frank Boon te gast, hij vertelt hoe je kan ondernemen vanuit je kwaliteiten en talenten met de nodige onderbouwing zodat je vanuit zingeving en plezier kan leven en ondernemen. 

Frank vind je op instagram hier: https://www.instagram.com/_frankboon_/
Mijn vind je hier: