Preview Mode Links will not work in preview mode

GOED is goed, maar goed is ook de vijand van GEWELDIG. Want, als je met ‘goed’ al tevreden bent, dan ga je nooit ‘geweldig’ behalen. Waar leef je nog volgens de zesjescultuur? Ga je voor ‘goed’ of ‘geweldig’? En waarom neem je überhaupt genoegen met het gemiddelde? Je krijgt wat je tolereert. De eerste stap naar een vervuld leven is je standaard verhogen en geen onzin meer accepteren. 

Ik ben Kim De Graeve // Money Queen & Financieel business strateeg 

Jun 29, 2022

Suzanne Beukema doet aan schaduwwerk en vertelt je over schaduwkanten. Over hoe we ze kunnen omarmen zodat je ze helder kan aankijken. Want ja, we zijn allemaal wel eens dom, onbetrouwbaar, onvriendelijk of arrogant. Ook dat is een deel van wie we zijn. In plaats van dit zo hard te ontkennen mag je het er ook gewoon...


Jun 29, 2022

Merel gaat haar dromen waarmaken en koos ervoor om in 2022 te overwinteren in Bali met haar gezin. Dat vond ze ontzettend spannend, niet alleen om te delen met vrienden en familie maar ook om haar kinderen van school te halen terwijl ze schoolplichtig zijn, haar man die zijn baan niet wilde opgeven en nog niet...


Jun 24, 2022

In deze podcastaflevering hebben ik en Anneroos het over het wegcijferen van jezelf uit schuldgevoel voor je kinderen. En wat je hen en jezelf kan brengen als je dit omdraait. 

We kennen het namelijk allemaal: "Moeder en zo moe" 

Maar wat als dat helemaal niet hoeft en je net je kinderen nog veel meer zal geven door...


Jun 16, 2022

Hoe kan je nu echt DURVEN, zonder de goedkeuring van anderen. Dat is wat Lot me vroeg vorige week. 

Hoe laat je los van de verwachtingen van anderen? En hoe kies je echt oprecht voor jezelf, zonder steeds te vervallen in de onzekerheid. 

🔥Zomerchallenge: https://www.kimdegraeve.be/zomer/

🔥Elke week gratis tips:


Jun 15, 2022

Vandaag was Frank Boon te gast, hij vertelt hoe je kan ondernemen vanuit je kwaliteiten en talenten met de nodige onderbouwing zodat je vanuit zingeving en plezier kan leven en ondernemen. 

Frank vind je op instagram hier: https://www.instagram.com/_frankboon_/
Mijn vind je hier: