Preview Mode Links will not work in preview mode

GOED is goed, maar goed is ook de vijand van GEWELDIG. Want, als je met ‘goed’ al tevreden bent, dan ga je nooit ‘geweldig’ behalen. Waar leef je nog volgens de zesjescultuur? Ga je voor ‘goed’ of ‘geweldig’? En waarom neem je überhaupt genoegen met het gemiddelde? Je krijgt wat je tolereert. De eerste stap naar een vervuld leven is je standaard verhogen en geen onzin meer accepteren. 

Ik ben Kim De Graeve // Money Queen & Financieel business strateeg 

Jul 10, 2022

Wat als je alles zo hebt uitgedokterd in je leven dat al je lasten volledig worden afgelost door je geld slim in te zetten? 

Dat bespreek ik graag met je in deze aflevering

Inschrijven voor de zomerchallenge? www.kimdegraeve.be/zomer 

Inschrijven voor Freedom Unlocked? www.kimdegraeve.be/grow (+ bonus tot 1 augustus...


Jul 4, 2022

Ik was te gast bij Robin Van der Aa te gast in haar podcast: https://www.robinvanderaa.nl/podcast 

We hebben het over vastgoed en of een eigen woning kopen wel interessant is als investering al dan niet. Want soms? Kan het je eerder in de ratrace houden dan je er uit...


Jul 1, 2022

Wat als je relatie (met jezelf, met je partner met je ouders) de reden zijn waarom je je niet succesvol voelt? Hoe je je gedraagd in je relaties zegt veel over je gedrag op ondernemersvlak. 

Wanneer je gaat spelen op relationeel vlak doe je dat ook op professioneel vlak en op die manier maak je niet alleen meer plezier,...