Preview Mode Links will not work in preview mode

Als financieel business strateeg ben ik jouw vrijheidsmentor richting meer financiële en mentale vrijheid. Ik leer je simpel en slim geld verdienen. Zo creëer je meer keuzevrijheid in geld, tijd en energie (zowel nu én in de toekomst) om te leven op je eigen voorwaarden. 

Mijn definitie van financiële vrijheid is daarom dat je de vrijheid voelt om, dag in dag uit, het leven te leven wat je wilt zowel qua geld, tijd en energie.

“Kan niet, bestaat niet” is mijn motto, want bij financiële en mentale vrijheid draait alles om “Wat kan wél?”. Met een ‘dromen, durven en doen’-mentaliteit zie je het leven als een spel en leef je niet vanuit angst, schaarste en tekort om geld, tijd of energie te verliezen of verspillen. 

Aug 31, 2022

Ja! Hoe zit dat daar eigenlijk bij Kim achter de schermen tijdens zo'n lancering? Is ze dan niet heel erg druk? Of kan ze nog steeds haar ideale leven leiden zoals zij dat wil. 

Ik neem je heel graag even mee! 

Inschrijven voor Freedom Unlocked: www.kimdegraeve.be/grow 
Inschrijven voor Schijt aan de ratrace:


Aug 30, 2022

Evelien en Thomas namen deel aan Freedom Unlocked als partners, in deze podcastaflevering nemen ze je mee hoe ze dat hebben ervaren en hoe ze dit een absolute meerwaarde vonden om deel te nemen. 

Maar ook de grappige toestanden en onvoorziene mooie dingen die hieruit gegroeid zijn. 

Inschrijven voor Freedom Unlocked:


Aug 30, 2022

Wat is nu eigenlijk de sleutel tot succes binnen een relatie? En hoe stop je met vechten? Hoe kan je je eigen ruimte in nemen en wat als je partner niet mee wilt groeien terwijl jij echt motherfucking ready bent? 

Dat zijn de dingen die we vandaag bespreken in de podcast. 

Inschrijven voor Freedom Unlocked kan...


Aug 29, 2022

Ik hou altijd van kritische vragenuurtjes. Deze keer stuurde ik een q&a formulier in voor mensen die interesse hadden. En daar kwamen hele mooie en kritische vragen uit. We gaan 1u lang limiterende gedachten tackelen, jij en ik. Maar ook dieper in op alle praktische vragen over Freedom Unlocked 

Inschrijven? Dat kan...


Aug 28, 2022

Je kan het niet laten, roddelen. Leuk vind je dat! Of je hebt een vriend(in) die niets liever doet dan roddelen. Wat betekent dat eigenlijk? En vind je het echt leuk? 

Wat zijn de gevolgen eigenlijk van roddelen, niet alleen op korte termijn maar op op langere termijn. En waarom ga je dat roddelgedrag beter NU...