Preview Mode Links will not work in preview mode

Als financieel business strateeg ben ik jouw vrijheidsmentor richting meer financiële en mentale vrijheid. Ik leer je simpel en slim geld verdienen. Zo creëer je meer keuzevrijheid in geld, tijd en energie (zowel nu én in de toekomst) om te leven op je eigen voorwaarden. 

Mijn definitie van financiële vrijheid is daarom dat je de vrijheid voelt om, dag in dag uit, het leven te leven wat je wilt zowel qua geld, tijd en energie.

“Kan niet, bestaat niet” is mijn motto, want bij financiële en mentale vrijheid draait alles om “Wat kan wél?”. Met een ‘dromen, durven en doen’-mentaliteit zie je het leven als een spel en leef je niet vanuit angst, schaarste en tekort om geld, tijd of energie te verliezen of verspillen. 

Sep 28, 2022

Wat heb je echt nodig om zelfzeker in het leven te staan. Want je wet dat je iets wilt, je bent aan het dromen, maar je bent zo onzeker! 

Onzeker zijn we allemaal! Luister maar even nr 120 opnieuw wat ik nog steeds doe elke keer om mezelf zelfzeker te voelen in m'n workshops. Dus ja! 

Hoe ga ik om met onzekerheid? Dat...


Sep 27, 2022

ik heb het gevoel dat ik m'n plan helder moet krijgen is wel eens het idee van m'n klanten. Daarnaast leiden ze aan chronisch twijfelen en piekeren. 

Nou goed, dat je dat heel wat kost (en niet alleen tijd, maar ook geld en energie) dat kan je jezelf wel bedenken. 

Maar hoe verander je dit gedrag? En wat heb je daar...


Sep 26, 2022

Fomo! Het woord heeft nogal een negatieve lading. Maar wat doet dat precies met je? FOMO betekent: Fear of missing out, maar te vaak missen we de positieve kanten van dit verhaal. 

Wat betekent dat om urgentie te creëren op basis van je droomleven en hoe kan je het dus inzetten zodat het echt wat voor je kan gaan...


Sep 22, 2022

Wat zo leuk is aan money mindset is dat het eigenlijk nooit over geld gaat. Het gaat over de overtuigingen die je hebt waardoor je geen geld ontvangt. Vandaag neem ik je graag mee in het onderdeel waar je liever vandaag dan morgen naar wilt aankijken. Zodat je je dromen kan realiseren. 


Sep 19, 2022

We streven uiteraard naar een wonderlijk leven, eentje waar we gelukkig kunnen zijn en waar we liefst zo vervuld mogelijk doorheen walsen. Maar in een streven naar zitten er ook altidj behoorlijk wat valkuilen, die tackel ik graag met jou vandaag in deze podcastaflevering. 

Graag inschrijven in de workshop 'doelen...