Preview Mode Links will not work in preview mode

Als financieel business strateeg ben ik jouw vrijheidsmentor richting meer financiële en mentale vrijheid. Ik leer je simpel en slim geld verdienen. Zo creëer je meer keuzevrijheid in geld, tijd en energie (zowel nu én in de toekomst) om te leven op je eigen voorwaarden. 

Mijn definitie van financiële vrijheid is daarom dat je de vrijheid voelt om, dag in dag uit, het leven te leven wat je wilt zowel qua geld, tijd en energie.

“Kan niet, bestaat niet” is mijn motto, want bij financiële en mentale vrijheid draait alles om “Wat kan wél?”. Met een ‘dromen, durven en doen’-mentaliteit zie je het leven als een spel en leef je niet vanuit angst, schaarste en tekort om geld, tijd of energie te verliezen of verspillen. 

Oct 31, 2022

Ik besloot dat ik mijn kinderen zou beschermen en alles zou leren wat ik kon over financiën, zodat mijn kinderen financieel niets te kort zouden komen en zij later hun financiële kennis weer kunnen doorgeven aan hun kinderen:

  • Hoe bescherm ik m'n kinderen hun geld het allerbeste?
  • Wat heb ik altijd geleerd over...


Oct 28, 2022

Oh m'n energie zat zo laag voorbije week. Ik had geen creativiteit meer, ik wist niet meer wat te zeggen. Daarnaast werd ik echt een beetje gevoelig voor van alles en ik werd chargrijnig. Ik kroop een weekje in m'n hol en ging terug plezier maken en nu ben ik er weer! Daarom neem ik je deze week graag mee in...


Oct 26, 2022

Wat als je niet kunt kiezen tussen geld te investeren voor de toekomst of geld te houden voor de turbulente tijden op dit moment? 

Dit is zowat de meest gestelde vraag die ik kreeg de voorbije periode.

In deze podcastaflevering: 

  1. Hoeveel kans is er dat inflatie nog verder stijgt?
  2. Wat doe ik met mijn spaargeld op dit...


Oct 24, 2022

Vaak vinden we onszelf in een comfortabele plek in ons leven. Het is goed, maar het is ook niet geweldig. En laat nu net goed de vijand zijn van geweldig. Maar hoe doe je dat dan? 

We hebben het over: 

* Grensoverschrijdend gedrag 
* Hoe je je grenzen kan bewaren 
* Hoe je de prijzen kan vragen die je waard bent 
*...


Oct 23, 2022

Je hebt angst om te investeren, je hebt angst voor inflatie. En je wordt er helemaal gek van. Hoe maak je de juiste keuzes en hoe ga je om met het gevoel dat het te goed is om waar te zijn en tegelijkertijd dat je altijd maar hard moet werken om geld te verdienen. 

Vandaag in de podcastaflevering! 

Inschrijven voor...