Preview Mode Links will not work in preview mode

GOED is goed, maar goed is ook de vijand van GEWELDIG. Want, als je met ‘goed’ al tevreden bent, dan ga je nooit ‘geweldig’ behalen. Waar leef je nog volgens de zesjescultuur? Ga je voor ‘goed’ of ‘geweldig’? En waarom neem je überhaupt genoegen met het gemiddelde? Je krijgt wat je tolereert. De eerste stap naar een vervuld leven is je standaard verhogen en geen onzin meer accepteren. 

Ik ben Kim De Graeve // Money Queen & Financieel business strateeg 

Jun 6, 2023

Kan ik makkelijk financieel vrij worden werd er mij gevraagd gisteren. Naar aanleiding van dit stuk neem ik je mee in de verschillende fases van financiële vrijheid en hoe ze essentieel zijn in het bouwen naar je financieel vrije leven. 

Wil je graag een ticket voor m'n komende live dag dan kan dat via


Jun 5, 2023

Yes! Ik ben volzet! ... Maar is het ook echt zo'n grote 'yes', is de vraag? Veel ondernemers zijn blij dat hun agenda volboekt is, en het zorgt ook voor een bepaald veiligheidsgevoel. Tegelijkertijd zorgt het ervoor dat je bedrijf tegen een plafond aantikt en dat je dat nog niet zo snel kan omdraaien als je graag...


Jun 4, 2023

Oh sh*t! Ik maakte een grote fout, echt een hele, hele grote fout tenkostte van de mensen die ik mocht begeleiden. Ik liep dit de gehele lancering mis. En toen ik het goed en wel doorhad was ik veel te laat. 

Ik vertel je het volledige verhaal in m'n podcastaflevering. 

Wil je nog een ticket voor de livedag? Dan kan je...


Jun 1, 2023

Je voelt je vaak eenzaam. Bestempelt jezelf als buitenbeentje en voelt je moeilijk thuis? I feel you, ik had net hetzelfde probleem. In realiteit gebeurt er natuurlijk iets onderliggends, iets wat je in de weg zit waardoor je bang bent om afgewezen te worden. Ik neem je mee zodat je ziet hoe het je verder weg brengt van...


Jun 1, 2023

Een jaar lang schreef ik aan m'n laatste boek. En in dat jaar heb ik zoveel geleerd van het schrijven, publiceren, uitgeven en werken met redacteurs e.a. Het was een geweldige reis waaruit ik graag mijn fouten en tips deel van manuscript naar uitgeverij, zodat jouw boek ooit een prachtig exemplaar wordt. 

Mijn boek kan...