Preview Mode Links will not work in preview mode

Als financieel business strateeg ben ik jouw vrijheidsmentor richting meer financiële en mentale vrijheid. Ik leer je simpel en slim geld verdienen. Zo creëer je meer keuzevrijheid in geld, tijd en energie (zowel nu én in de toekomst) om te leven op je eigen voorwaarden. 

Mijn definitie van financiële vrijheid is daarom dat je de vrijheid voelt om, dag in dag uit, het leven te leven wat je wilt zowel qua geld, tijd en energie.

“Kan niet, bestaat niet” is mijn motto, want bij financiële en mentale vrijheid draait alles om “Wat kan wél?”. Met een ‘dromen, durven en doen’-mentaliteit zie je het leven als een spel en leef je niet vanuit angst, schaarste en tekort om geld, tijd of energie te verliezen of verspillen. 

Feb 27, 2023

‘Ik moet gewoon eindelijk wat passief inkomen opbouwen!’ Zei ze.

Alle respect voor die uitspraak. Ik heb ze zelf een aantal keer in de mond genomen zo’n 8 jaar geleden. Zodra het moeilijk werd, zodra ik merkte dat wat ik echt wilde niet vanzelf ging dacht ik ‘had ik maar passief inkomen.’ 

En, het werkt zo...


Feb 23, 2023

Deze vraag zat in de mailbox:

Ik weet namelijk sinds kort dat ik ADD heb. Na de eerste teleurstelling en verdriet dat dit label bracht, voel ik nu vooral meer ruimte om mild te zijn naar mezelf. Ik kan bepaalde dingen waar ik op bots in mijn dagelijks leven beter plaatsen, zonder er telkens voor op m'n eigen hoofd te...


Feb 15, 2023

van 0 euro op de spaarrekening ging ik naar financiële vrijheid in 8 jaar. Sterker nog, toen ik het echt helder had was ik er na 2 jaar. 

En toch, ondanks ik je dit vertel zodat je kan dromen van een rijkelijk leven. Wil ik je ook benadrukken dat financiële vrijheid nooit het doel op zich zou mogen zijn. 

Als je focus...


Feb 12, 2023

Voel jij je soms overwhelmed? Te empathisch? Misschien zelfs een zwart schaap? Dan wil je waarshijnlijk ook weten hoe dat komt en wat je er precies aan kan doen zodat het je niet meer in de weg zit. 
Deze podcastaflevering laat je terugkomen naar de essentie en helpt je makkelijker naar je vrijheid bouwen. 

Inschrijven...


Feb 12, 2023

Elke keer kijk ik naar m'n bedrijf, m'n leven en maak ik alles simpeler. Ik zorg ervoor dat het een plezier is om op te dagen en dat doe ik door mezelf enkele verdiepende vragen te stellen. 

Daarnaast zorg ik ervoor dat ik altijd trouw probeer te blijven aan m'n verlangens. Ik neem je graag mee hoe ik dat de laatste...