Preview Mode Links will not work in preview mode

GOED is goed, maar goed is ook de vijand van GEWELDIG. Want, als je met ‘goed’ al tevreden bent, dan ga je nooit ‘geweldig’ behalen. Waar leef je nog volgens de zesjescultuur? Ga je voor ‘goed’ of ‘geweldig’? En waarom neem je überhaupt genoegen met het gemiddelde? Je krijgt wat je tolereert. De eerste stap naar een vervuld leven is je standaard verhogen en geen onzin meer accepteren. 

Ik ben Kim De Graeve // Money Queen & Financieel business strateeg 

Mar 23, 2023

Hard werken, dat is iets wat menig Westerling goed genoeg kent. We werken onszelf te pletter richting genoeg hebben voor de toekomst, voor onze kinderen, voor ons gezin, voor ons pensioen. We vinden altijd wel een excuus om hard te werken. En als er genoeg geld is? Dan moeten we hard werken omdat we het...


Mar 17, 2023

Nou, je hoort me vaker spreken over 'ja' zeggen tegen geld. Maar er is ook een andere kant aa nde medaille, waar je 'nee' mag zeggen. Je mag het echt zien als een evenwichtige relatie waarin ja en nee twee belangrijke onderdelen zijn van een geheel. 

Wil je graag inschrijven voor de 3-daagse gratis challenge? Dat kan...


Mar 17, 2023

Hoe faal je jezelf in succes? En hoe maak je alles steeds makkelijker voor jezelf. Een dag starten in mineur is één, maar hoe eindig je hem in plezier? Dat zijn allemaal dingen die je zelf in de hand hebt. 

In deze podcastaflevering vertel ik er meer over. 


Mar 16, 2023

Hoe werd jij in godsnaam zo snel financieel vrij? - Ik denk dat dat zowat de meest gestelde vraag is die ik krijg. En ik voel je vraag. Dus ik neem je graag even mee: 

Op m’n 19de kon je stellen dat ik in armoede leefde.
Op m’n 26ste had ik nooit meer dan 1000 euro op m’n rekening gehad.

Op m’n 27ste kocht ik...


Mar 15, 2023

Ons overlevingsmechanisme is van nature niet in staat om te investeren. We zijn namelijk gemaakt om op korte termijn te denken en te voelen, zodat we niet worden opgegeten. Althans, zo is het eeuwen gegaan, dus ja! Dat systeem zit nog ingewerkt. Maar hoe heeft dat effect op ons inschattingsvermogen? En kan je dan nog...