Preview Mode Links will not work in preview mode

Als financieel business strateeg ben ik jouw vrijheidsmentor richting meer financiële en mentale vrijheid. Ik leer je simpel en slim geld verdienen. Zo creëer je meer keuzevrijheid in geld, tijd en energie (zowel nu én in de toekomst) om te leven op je eigen voorwaarden. 

Mijn definitie van financiële vrijheid is daarom dat je de vrijheid voelt om, dag in dag uit, het leven te leven wat je wilt zowel qua geld, tijd en energie.

“Kan niet, bestaat niet” is mijn motto, want bij financiële en mentale vrijheid draait alles om “Wat kan wél?”. Met een ‘dromen, durven en doen’-mentaliteit zie je het leven als een spel en leef je niet vanuit angst, schaarste en tekort om geld, tijd of energie te verliezen of verspillen. 

Apr 23, 2023

Ontdek waarom een duidelijke visie zo belangrijk is voor richting, motivatie, focus, besluitvorming, prioriteiten, communicatie, strategie, samenwerking, inspiratie en succes. Je vindt nog meer informatie in de blog van vandaag: 10x jouw toekomst in eigen handen nemen

Gratis challenge: www.kimdegraeve.be/more
Live...


Apr 18, 2023

Er is zo ontzettend veel gebeurd deze laatste maand dat ik amper weet waar ik mee kan beginnen. In deze podcastaflevering deel ik je mijn belangrijkste inzichten zodat jij rijker kan gaan leven. 

De challenge die op dit moment loopt is www.kimdegraeve.be/more (kan je nog voor inschrijven)
De livedag kan je nog voor...