Preview Mode Links will not work in preview mode

Als financieel business strateeg ben ik jouw vrijheidsmentor richting meer financiële en mentale vrijheid. Ik leer je simpel en slim geld verdienen. Zo creëer je meer keuzevrijheid in geld, tijd en energie (zowel nu én in de toekomst) om te leven op je eigen voorwaarden. 

Mijn definitie van financiële vrijheid is daarom dat je de vrijheid voelt om, dag in dag uit, het leven te leven wat je wilt zowel qua geld, tijd en energie.

“Kan niet, bestaat niet” is mijn motto, want bij financiële en mentale vrijheid draait alles om “Wat kan wél?”. Met een ‘dromen, durven en doen’-mentaliteit zie je het leven als een spel en leef je niet vanuit angst, schaarste en tekort om geld, tijd of energie te verliezen of verspillen. 

May 26, 2023

Soms maak je een investering die spannend is, maar waar je hart wel sneller van klopt? Daarin neem ik je mee vandaag in de podcastaflevering. Ik laat je zien hoe ik zelf omga met dat soort zaken en hoe jij ook meer rust en motivatie kan vinden in jouw onderdeel. 

Inschrijven voor Freedom Unstoppable kan...


May 25, 2023

Je hoort het vaak roepen; 'Investeer in jezelf!' Ik ben het daar echter niet mee eens. Ik bekijk mijn investeringen net door een ietwat andere bril. Hiermee neem ik je graag mee tijdens deze podcastaflevering. Inschrijven voor Freedom Unstoppable kan je via www.kimdegraeve.be/freedom-unstoppable


May 24, 2023

In deze podcastaflevering neem ik je mee hoe je uit de ratrace kan stappen richting meer financiële en mentale vrijheid. Inschrijven voor Freedom Unstoppable kan nog tot en met maandag 29 mei! via www.kimdegraeve.be/freedom-unstoppable


May 18, 2023

Ik begrijp het niet zo goed? Jij was toch fotograaf? - Dit is de podcastaflevering die daarop antwoord biedt. Ik vertel je m'n reis die ik afgelegd heb van fotograaf tot FIRE. Daarnaast deel ik ook nog hoe je money blocks je in de weg kunnen zitten en je in de ratrace houden. En geef ik je inzichten tot financiële...


May 15, 2023

In deze podcastaflevering neem ik je mee in het topic over klanten bedienen, hoe je dat concreet kan doen aan de hand van cursussen en trajecten, maar ook hoe je ze door minder te bedienen net beter zal bedienen met als resultaat dat je meer omzet zal creëren. 

Wil je meedoen met de gratis workshop volgende week? Dan...