Preview Mode Links will not work in preview mode

Als financieel business strateeg ben ik jouw vrijheidsmentor richting meer financiële en mentale vrijheid. Ik leer je simpel en slim geld verdienen. Zo creëer je meer keuzevrijheid in geld, tijd en energie (zowel nu én in de toekomst) om te leven op je eigen voorwaarden. 

Mijn definitie van financiële vrijheid is daarom dat je de vrijheid voelt om, dag in dag uit, het leven te leven wat je wilt zowel qua geld, tijd en energie.

“Kan niet, bestaat niet” is mijn motto, want bij financiële en mentale vrijheid draait alles om “Wat kan wél?”. Met een ‘dromen, durven en doen’-mentaliteit zie je het leven als een spel en leef je niet vanuit angst, schaarste en tekort om geld, tijd of energie te verliezen of verspillen. 

Jun 29, 2023

Hoe kan je vrijheid creëren in je agenda dankzij challenges of webinars, dat is de vraag van vandaag. Je zit in de ruimte met Phil Van Son & Kim De Graeve en zij nemen een deepdive in het sales- en marketingproces achter de schermen.


Jun 27, 2023

Met Wendy doe ik even een deepdive in het mentorschap, hoe word je nu een goede mentor? Wat vraagt het van je? En hoe uit zich dit in resultaten en investeringen? 

Meer info? www.wendymarsman.nl 


Jun 27, 2023

In deze podcast omschrijf ik wat je doet als je bepaalde verlangens hebt, maar die negeert voor je partner. DIt is namelijk een belangrijke factor in je persoonlijke vrijheid. Wat zegt dat over jou en hoe kan je bewegen naar een relatie waarin dit wel kan. Zodat je kan bewegen als team ipv tegenstanders. 


Jun 26, 2023

In deze podcastaflevering hebben we het over seksualiteit, en meer bepaald praten over seksualiteit met je kinderen. Hoe gaat dit dan? Kan je ze beschadigen? Hoe noemt dat ding tussen je benen? Wanneer en hoe word je zwanger? En gaat het dan alleen daar over of gaat dit zoveel dieper. En waarom zou je in godsnaam praten...


Jun 24, 2023

6 maand geleden had ik nooit eerder een live dag gegeven, in die 6 maanden tijd gaf ik er 11. Ik dacht namelijk; 'Als ik voldoende oefen, kom ik er wel uit.' En dat deed ik. Ik deel het graag met je in deze podcastaflevering. En als je er graag nog bij wilt zijn volgende keer, dan kan je hier...