Preview Mode Links will not work in preview mode

Fotograeven Podcast

Een podcast over ondernemen, het behalen van je droomomzet, je ideale klant en je balans binnen je privé als fotograaf & creatieve ondernemer. 

Sep 24, 2020

In deze podcast is Yvonne Van Dalen te gast. Yvonne is een fotografencoach zoals ik dat ben. En toch is ze helemaal anders! 

We gaan het in deze podcast hebben over zware Financieele tegenslagen en hoe je van daaruit het licht kan zien. 
Over morele verplichtingen en waarom geld verdienen niet vies is. 

Je kan alles...


Aug 24, 2020

In deze aflevering vertel ik je hoe je een stappenplan maakt voor een online cursus. Ik vertel je over mijn avontuur van offline naar online en concrete stappen die je daarvoor kunt nemen. 

Daarnaast vertel ik je wat je nodig hebt voor je online cursus en als laatste de 10 musts om jouw business van offline naar...


Jul 24, 2020

Online workshops zijn een uitstekende manier om kennis met je klanten te delen. Bovendien kunnen die in coronatijden je live workshops vervangen. Toch mogen we niet vergeten dat de organisatie van een online workshop een heel andere aanpak vraagt.

Leerexperte Petra Wamanya kent intussen alle kneepjes om je...


Jun 24, 2020

Deze aflevering gaat over het onderwerp: "Waarom klanten je niet bedanken". Daar zit namelijk iets achter! 

Je kan alles nalezen op www.fotograeve.be/podcast9

 


May 24, 2020

De kans is groot dat je als ondernemer een eigen webstek hebt. Maar is die wel effectief genoeg om bezoekers te lokken en vast te houden? Tijdens een leerrijke podcast gaf Stijn Mistiaen tal van tips & tricks mee. Als SEO-specialist en freelance webdesigner onder de naam Media Play weet hij als geen ander wat werkt (en...